None

Parels van ARTIS

Als de avond valt, strijk je neer op het Muziekveld met je picknickkleed. Dans mee op de livemuziek van de Parels van ARTIS.

C-you
C-You is een dynamische popband, bekend om hun podium presence en energieke live-optredens. Je wilt geen optreden van C-you missen dankzij hun pakkende melodieën, harmonieuze vocalen en de interactie met hun publiek. Met invloeden uit diverse popgenres en pakkende teksten, blijft C-You de grenzen van hun creativiteit verleggen.

Rocco van Loenen
Verbonden aan het ARTIS-Groote Museum verzorgd Rocco van Loenen een intermezzo. Iedereen heeft spullen. Je hele leven lang verzamel je dingen en sleep je ze met je mee. Denk aan erfstukken, kindertandjes, sieraden, gereedschap, huisraad…Welke relatie heb jij met jouw spullen? Met Rocco van Loenen ontdek je hoe spullen je in de greep houden.

Freddy & the Scabies Sisters
Deze Amerikaans-Amsterdamse corssdressende countryband is de verwarrende sensatie die je niet wist dat je miste. Met haar iconische stem – en hun iconische jurken – brengen Freddy & the Scabies Sisters een mix van country, Americana en bluegrass.
Bereid je voor op een avond vol dansbare redneckmuziek en genderchaos.

Datum zaterdag 13 juli om 19.00 uur
Locatie Muziekveld
Type muziek
Duur 90 minuten